Garantie (1 jaar)

Sinds dit jaar (2021) bieden wij garantie aan op al onze ski's, ook op tweedehands materiaal. Wij geven 1 jaar garantie vanaf datum van aankoop. 

De garantie houdt in dat wij een ski zullen vervangen door een gelijkwaardig exemplaar (geen geld) zolang wij hiervan stock hebben. De garantie geldt enkel op defecten die te wijten zijn aan materiaal dat stuk gaat onder normaal gebruik. Defecten die tot stand komen door slecht gebruik van het materiaal (bv maar niet uitsluitend: skiën over rotsen, laten vallen van materiaal, hoge jumps, ...) worden uitgesloten van garantie. Wij zullen samen met de klant bekijken hoe de schade tot stand is gekomen en op basis van deze informatie en ons eigen bevindingen, beslissen tot al dan niet overgaan tot een garantie regeling. 

Daarnaast heb je tot 15 dagen bedenktijd na het aankopen van een ski. Indien een ski toch niet zou bevallen, kan je deze steeds binnen de 15 dagen terugsturen. Hiervoor dient je wel even eerst contact op te nemen op info@mountainlab.be. 

Nieuwe producten hebben de standaard garantie van de leverancier van 2 jaar.